Thursday, April 1, 2010

Urari, mesaje de Paste - Mesaje cu ocazia Pastelui
Urari, mesaje de PasteCateva mesaje cu ocazia Pastelui sunt prezente pe acest blog. Urari frumoase de Paste, care se pot trimite prietenilor rudelor. Am pregatit mesaje despre invierea Domnului Isus Hristos si multe altele. Alte mesaje de Paste contine mesajul Un paste fericit sau Hristos a inviat. Mesaje funny si haioase de Paste voi adauga intr-un articol viitor. Toate in ton cu sarbatoarea Sfintelor Paste. Colectia mea de urari si mesaje de Paste, mesaje cu invierea Domnului cuprinde urmatoarele:  • Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ziua invierii Domnului Iisus Hristos. Un Paste Fericit alaturi de cei dragi.

  • Una dintre cele mai frumoase urari de Paste, dupa parerea mea
  • Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

  • Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa iti umple sufletul de minunea Invierii, sa iti aduca multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

  • Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Un Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi.

  • Lumea cea cereasca si nespusa bucurie a Sfintei Invieri sa se salasluiasca intre noi, iar Hristos El ce a biruit moartea, sa reverse asupra noastra pace…sanatate si belsug de bucurii duhovnicesti! Hristos a inviat!

  • Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi avem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastră de a iubi si a ierta. Un Paste Paste fericit!
  • In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT !

  • Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi avem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii,intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

Nu uitati sa mergeti la biserica macar in noaptea de Inviere. Si sper sa folositi cu placere aceste mesaje frumoase de Pasti!

Articole similare:
0 comments:

Post a Comment